Turvallisuus

Kilpailutapahtumamme turvallisuudesta on huolehdittu parhaalla mahdollisella tavalla yhteistyössä viranomaisten kanssa. Olemme laatineet tapahtumaamme varten lakisääteiset turvallisuusasiakirjat, jotka paikalliset viranomaiset ovat myös käsitelleet ja hyväksyneet.

Onnettomuustilanteiden ja loukkaantumisten varalta kilpailukeskuksessa päivystää kilpailutapahtuman ajan hoitotason ambulanssi ja lääkäri. Heidät löytää tarvittaessa ilmoittautumisrakennuksen toiselta puolelta.

Kilpailureitti on valvottu ratatuomareiden toimesta koko kilpailutapahtuman ajan. Ratatuomareilla on radiopuhelinyhteys kilpailun turvallisuuspäällikköön sekä paikalla olevaan lääkäriin ja ensihoitoyksikköön.

Yleisölle tarkoitetut katselualueet ja kielletyt katselualueet on merkattu opaskarttoihin sekä muun muassa lippusiimoin maastoon. Yleisön tulee pysyä merkityillä katselualueilla sekä noudattaa turvallisuuspäällikön ja järjestyksenvalvojien antamia mahdollisia lisäohjeita.

Tapahtuman järjestäjänä haluamme myös muistuttaa, että koronavirusta on edelleen liikkeellä väestössä. On tärkeää, että jokainen tapahtuman osallistuja saapuu tapahtumaan vain täysin oireettomana. 

Kilpailutapahtuman turvallisuudesta vastaa turvallisuuspäällikkö Miska Jokinen. Hänet tavoittaa turvallisuusasioihin liittyen joko sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956).

Musiikkitapahtuman turvallisuus

Lauantai-iltana kilpailuerien ja palkintojen jaon jälkeen Kisarannassa esiintyy Kormus-yhtye. 

Musiikkiesityksessä otetaan huomioon seuraavat turvallisuutta koskevat asiat

  • Tapahtuma on päihteetön eikä keikan aikana voi nauttia alkoholia. Omat virvoitusjuomat ja vesipullot ovat sallittuja. Lasipullojen tuominen on turvallisuussyistä kiellettyä (hajoamis- ja loukkaantumisvaaran vuoksi).
  • Rakennuksen pelastusreitit on oltava koko ajan käytettävissä mahdollisten hätäpoistumista edellyttävien tilanteiden varalta.
  • Järjestyksenvalvojien antamia ohjeita on noudatettava.

Hätätilanne

Hälytä apua ilmoittamalla hätätilanteesta lähimmälle toimitsijalle tai soittamalla tapahtuman turvallisuus-päällikölle (040 745 9956). 

Mikäli onnettomuus on vakava, hälytä apua yleisen hätänumeron (112) kautta. Ilmoitathan onnettomuudesta hätäpuhelun jälkeen myös tapahtuman turvallisuudesta vastaavalle (040 745 9956).

Päivystys

Kangasalan terveyskeskus ei ole avoinna viikonloppuisin. Päivystyspotilaat ohjataan Kangasalta Valkeakoskelle.

Tays Valkeakosken päivystys 
Salonkatu 24
37600 Valkeakoski

Päivystys on avoinna 24/7.

Päivystysapu 116 117
Puhelin: 03 311 67394