Koronaohjeistus

Koronavirustilanne ja sen vuoksi asetetut rajoitukset sekä toimintasuositukset ovat edellyttäneet myös kerholtamme toimenpiteitä. Olemme koonneet tähän osioon kerhomme oman koronaohjeistuksen lisäksi toimintaamme vaikuttavat viranomaisten, Suomen Moottoriliiton (SML) sekä Kangasalan kaupungin antamat ohjeet, joiden avulla ehkäistään koronavirustartuntojen leviämistä.

Viranomaisten antamat ohjeet, suositukset ja määräykset muun muassa kokoontumisiin ja tapahtumiin liittyvistä rajoituksista saattavat muuttua nopeastikin, joten on tärkeää seurata tämän ohjeistuksen lisäksi myös viranomaisten antamia tiedotteita sekä ohjeita aktiivisesti.

Ohjeet on jaettu tällä sivulla oleviin yleisiin ohjeisiin sekä harjoitustoimintaa koskeviin ohjeistuksiin että yleisiin ohjeisiin kilpailutoimintaan liittyen.

Ohjeistus on viimeksi päivitetty maanantaina 27.6.2022.

Koronavirustartuntaepäily

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa tai olet altistunut koronavirukselle, et voi osallistua toimintaamme. Tällä hetkellä voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti altistunut tai lieviä koronavirusinfektion oireita saanut voi sairastaa kotona eikä koronatestaus ole välttämätöntä. Altistuneen tai lieväoireisen suositellaan välttämään kontakteja vähintään viiden (5) vuorokauden ajan tai siihen saakka, kunnes oireet ovat lievittyneet. Vakavampien oireiden yhteydessä suositellaan olemaan yhteydessä päivystysapuun (116 117) tai hätätapauksissa yleiseen hätänumeroon (112).

Lisätietoa koronatilanteesta

Tämä ohjeistus on laadittu käyttäen apuna viranomaisten, Olympiakomitean, Aluehallintoviraston, Suomen Moottoriliiton sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Opetus- ja kulttuuriministeriöiden ohjeita.