Harjoitustoiminnan ohjeet

Alla olevat ohjeet koskevat Kangasalan Moottorikerhon järjestämää toimintaa sekä omatoimista ajoharjoittelua kerhomme käytössä olevilla reiteillä. Jokaisen noudattaessa annettua ohjeistusta, voimme järjestää toimintaa mahdollisimman terveysturvallisesti.

Suosittelemme toimintaamme osallistuvien ottavan koronarokotteet, jotta kerhon järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet voidaan järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti.

Osallistu toimintaan vain oireettomana

Toimintaamme saa osallistua vain täysin oireettomana. Mikäli sinulla on jotakin oireita tai sairastumiseen viittavaa, et saa osallistua toimintaamme. Jos tiedät altistuneesi koronavirukselle, ethän osallistu toimintaamme viiden (5) vuorokauden kuluessa altistumispäivästä laskien.

Tartuntatautilain mukaisia karanteeneja tai erityksiä ei enää pääsääntöisesti määrätä vaan oireisten henkilöiden tulee pysyä omaehtoisesti kotona vähintään viiden (5) vuorokauden ajan oireiden alkamisesta tai siihen saakka, että oireet ovat lieventyneet.

Koronaviruksen aiheuttamaan hengitystieinfektioon viittaavia oireita ovat muun muassa yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet sekä päänsärky. Tarkemmat tiedot koronaviruksen mahdollisista oireista löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivustolta.

Toimintaohjeet harjoitustoimintaan

  • Harjoitustilanteissa ja muissa tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia rajoituksia esimerkiksi osallistujamäärään liittyen. Ylimääräistä oleskelua harjoituspaikoilla toivotaan vältettävän.
  • Tapahtumien ja toiminnan aikana pyrimme noudattamaan vähintään kahden (2) metrin turvaväliä sekä huolehdimme hyvästä käsihygieniasta.
  • Kasvomaskia voi käyttää oman harkinnan mukaisesti noudattaen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistusta.
  • Riskiryhmiin kuuluvien tulee harkita, voivatko he osallistua toimintaamme. Tietoa koronaviruksen riskiryhmistä on saatavilla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilla.
Jos sinulla on oireita, pysy kotona. #5valttia
Pidäthän vähintään kahden (2) metrin turvavälin. #5valttia
Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. #5valttia
Käytäthän kasvomaskia. #5valttia