Crossikoulu

Järjestämme kesäkaudella ohjattua crossikoulutoimintaa kesäkuusta syyskuuhun keskiviikkoisin. Crossikoulussamme ei ole ikärajaa eikä osallistuminen vaadi kerhomme jäsenyyttä, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan crossikoulun harjoituksiin!

Kesäkaudella 2021 toimintaa on jouduttu muokkaamaan aiempiin kesäkausiin verrattuna, kun jouduimme luopumaan hyvin palvelleesta miniradastamme vuoden 2020 lopussa. Lisätietoa kesäkauden 2021 junioritoiminnasta on luettavissa toukokuun loppupuolella julkaistusta tiedotteesta sekä Nimenhuuto-palvelusta.

Osallistumismaksut

Kesäkauden 2021 ollessa erittäin poikkeuksellinen, mahdollisten osallistumismaksujen keräämisestä ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. Pääsääntöisesti kesäkaudella 2021 ei kerätä osallistumismaksuja.

Nimenhuuto-palvelu

Crossikoulussa on käytössä Nimenhuuto-palvelu. Nimenhuudon kautta voit ilmoittaa osallistumisestasi tuleviin crossikouluihin sekä viestiä muiden crossikoululaisten kanssa. Lisäksi Nimenhuudon tapahtumiin on lisätty kesäkauden Suomen Moottoriliiton alaiset motocross-kilpailut.

Liittymisohjeet ja liittymiseen tarvittavan salasanan saa sihteeriltä.

Yhteystiedot

Kouluttaja 
Jouni Hännikäinen (0400 733 917)

Turvallisuuspäällikkö
Miska Jokinen (sihteeri@kamoke.fi, 040 745 9956)