Crossikoulu

Järjestämme kesäkaudella ohjattua crossikoulutoimintaa toukokuusta syyskuuhun keskiviikkoisin kello 18-19 välisenä aikana. Crossikoulussamme ei ole ikärajaa eikä osallistuminen vaadi kerhomme jäsenyyttä, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan crossikoulun harjoituksiin!

Vuoden 2021 crossikoulutoiminnasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Osallistumismaksut

Ensimmäinen osallistumiskerta on kaikille ilmainen, vaikka mukaan tulisikin kesken toimintakauden. Crossikoulun osallistujilta kerätään joko 4€:n kertamaksu tai 40€:n kausimaksu. Kertyneet rahat käytetään crossikoululaisten hyväksi mm. kauden päättäjäisten merkeissä. 

Erillisiä ratamaksuja ei ole käytössä.

Crossikoulun maksut voi maksaa käteisellä tai kerhon tilille. Mikäli suoritat maksuja kerhomme tilille (FI98 5104 0020 0805 15) käytäthän maksaessasi viitenumeroa 120197, jotta tiedämme, mistä maksusta on kyse.

Nimenhuuto-palvelu

Crossikoulussa on käytössä Nimenhuuto-palvelu. Nimenhuudon kautta voit ilmoittaa osallistumisestasi tuleviin crossikouluihin sekä viestiä muiden crossikoululaisten kanssa. Lisäksi Nimenhuudon tapahtumiin on lisätty kesäkauden Suomen Moottoriliiton alaiset motocross-kilpailut.

Liittymisohjeet ja liittymiseen tarvittavan salasanan saa sihteeriltä.

Yhteystiedot

Kouluttaja 
Jouni Hännikäinen (0400 733 917)

Turvallisuuspäällikkö
Miska Jokinen (sihteeri@kamoke.fi, 040 745 9956)