Sarjaenduroinfo

Seuraava sarjaendurokisa legendaarisella Hirviaidalla tarastejärven liittymässä. Tällä kertaa ihan perinteisenä sarjaendurokisana ilman AT:ta. Lähtökin on ihan normaalilla Hirviaidan lähtöpaikalla. Varikkona voi käyttää myös kenttää lähdöstä pari sataa metriä Ruutanaan päin. Yhteyspolkua ei kuitenkaan voi käyttää kilpailun aikana.

Kilpailu on perinteinen MK kerrallaan enduro. Kilpailussa MK on yksi kierros lähdöstä maaliin. Maastokokeiden määrä päätetään luokittain kuljettajakokoukseen mennessä.

Kisa alkaa klo 17:30. Lämmittelykierroksia voi ajaa 17:15 asti. Pidetään siinä pikku tauko, että saadaan reitti tyhjäksi ja aletaan ajamaan kisaa.

Ennakkoilmoittautuminen löytyy tutusti omalta sivultaan. Ennakkoilmo sulkeutuu sunnuntaina 14.5. klo 22..

Kilpailun luokat ovat Yleinen, Harraste, V50+ ja Kunto.

Osallistuminen on maksutonta KaMoKe:n ja SISU-enduron jäsenille. Muille osallistumismaksu 5€, jonka voi maksaa lähtöpaikalla (tasarahalla, ei vaihtokassaa).

Mikäli on tiedossa tarraponderimurheita, niitä hoidetaan kuntoon lähtöpaikalla mieluusti ennen kisan alkua.

Kuljettajakokous on kirjallisena lähtöpaikalla.

Jos et ole aiemmin osallistunut KaMoKen sarjaenduroihin, tutustu aiheesta kirjoitettuun ohjeistukseen. Toki muutkin voivat kerrata.

Ajanotto ei voi vastata kuljettajan tulosten saamisesta, mikäli ei kilpailijan numero ole tiedossa. Tämä koskee myös pyörän numerokilpien numeroita.

-Ville/040 523 8963