Sarjaenduroinfo

Sarjaendurokauden 2023 toinen kilpailu, ruopaistaan Pirkkalan pätkällä lentokentän kupeessa tiistaina 7.2. Myötätuuli -nimisen tienpätkän päästä oikealta löytyy kilpailun lähtö, sekä maali. Perällä on myös Tredun Pirkkalan toimipiste. Pyritään pitämään kisavarikko lähdön viereisellä parkkipaikalla ja mikäli joutuu hyödyntämään Tredun parkkialuetta, niin muistetaan alueen ensisijainen käyttö, eikä haitata muuta autoliikennettä. Muistetaanhan myös, että varikkoalue ei ole kilparata vaan parkkipaikka ja hoidetaan sutimiset vasta pätkällä.

Kilpailu on perinteinen MK kerrallaan enduro, pimeässä. Kilpailussa MK on yksi kierros lähdöstä maaliin. Pätkälle ja pätkältä pois siirtyessä on lyhyt kaksisuuntainen osuus. Varotaan siinä vastaantulevaa liikennettä! ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Maastokokeiden määrä päätetään luokittain kuljettajakokoukseen mennessä.

Kilpailussa on tavallaan kaksi lähtöaikaa! Kilpailureitti on pitkä ja siksi olisi hyvä, että eri nopeusluokkien kuljettajat olisivat pätkällä eri aikaan. Kilpailu on kuitenkin pimeä kisa ja näin olisi ajaminen kaikille mukavampaa.

Ajoajat ovat 17 - 18:30, sekä 18:30 - 20. Ensimmäisessä ajoajassa ajavat Harraste, V50+ sekä Kunto -luokat, toisessa ajosetissä ajaa Yleinen luokka. Kyseessä ei kuitenkaan ole sääntö, josta jotain rangaistuksia jaettaisiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että V50+ luokan ja Harrasteen nopeat kuskit voivat huoletta tulla myöhemmin ajamaan Yleisen luokan sekaan. Joka olisikin parempi, koska nopeuserot enemmän ratkaisevat. Mitään erillisiä lähtöjä ei ole mainittuihin kellonaikoihin, ajanotto pyörii koko ajan klo 17-20 ja kukin voi tulla parhaaksi katsomaansa aikaan ajamaan.

Jokaisen kuljettajan ensimmäinen kierros on lämmittely- ja tutustumiskierros, jolta ei oteta aikaa. Huomioidaan tällä kierroksella kuitenkin takaa tulevia kuljettajia, joilla saattaa olla menossa kilpailukierros.

Ennakkoilmoittautuminen on tähän kilpailuun löytyy tutusti omalta sivultaan tiistaihin 07.02. kello 12 asti. Vasta paikan päällä ilmoittautuvien tulee ottaa huomioon, että 17 jälkeen on kilpailutoiminta käynnissä ja sitäkin pitää ajanotossa seurailla.

Kilpailun luokat ovat Yleinen, Harraste, V50+ ja Kunto.

Osallistuminen on maksutonta KaMoKe:n ja SISU-enduron jäsenille. Muille osallistumismaksu 5€, jonka voi maksaa lähtöpaikalla (tasarahalla, ei vaihtokassaa).

Mikäli on tiedossa tarraponderimurheita, niitä hoidetaan kuntoon lähtöpaikalla mieluusti ennen kisan alkua.

Kuljettajakokous on kirjallisena lähtöpaikalla.

Jos et ole aiemmin osallistunut KaMoKen sarjaenduroihin, tutustu aiheesta kirjoitettuun ohjeistukseen. Toki muutkin voivat kerrata.

Ajanotto ei voi vastata kuljettajan tulosten saamisesta, mikäli ei kilpailijan numero ole tiedossa. Tämä koskee myös pyörän numerokilpien numeroita.

-Ville/040 523 8963