Kisainfo

Ryömän Ruopaisu -Helppo Extreme

Sarjaenduron ulkopuolinen kisa ajetaan helatorstaina 26.5.2022 Ryömässä, Ylöjärven Mutalassa kello 15:00 alkaen.

Kilpailu ajetaan SISU-enduron (entinen K-SMPK) järjestämällä reitillä lähellä Mutalassa. Ajopaikka löytyy Sorvajärventie 349-osoitteella. Varikkopaikkoja järjestellään pätkän läheltä.

Kilpailu on helppoa extremeä ja ajetaan perinteisellä MK (kierros) kerrallaan tyylillä. Kierroksen pituus noin 5,3 km. Kilpailusta tarkemmat ohjeet järjestetään kisapaikalle kirjallisessa muodossa, erillistä kuljettajakokousta ei siis pidetä. Lisäinfoja kisasta julkaistaan tarpeen mukaan SISU-enduro kerhon Facebook-sivulla (ei taida vielä olla toiminnassa, mutta pitäisi ennen kisaa löytyä).

Kilpailu on KaMoKe:n ja SISU-enduro:n jäsenille maksuton. Muille osallistumismaksu 10€. Kilpailussa tarvittavat ponderitarrat myös jäsenille maksutta, muille 2€/pari.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on nyt päättynyt.

Ilmoitattehan mahdollisista tarraponderimurheista mielellään ennen kilpailun alkamista ajanottoon. Kilpailun alettua on hankalampaa enää ehtiä korjailemaan pondereita.

Tutustukaa myös sarjaenduron yleiseen ohjeistukseen! Ohjeista voi tosin jättää huomiotta kohdat jotka koskevat vain sarjaenduroa.

Koronaohjeistus

Jokaiselta osallistujalta edellytetään erityistä huomiota ja vastuuta kerhomme koronaohjeistuksen noudattamiseen kaikissa tilanteissa. 

  • Sarjaenduroon saa osallistua vain täysin oireettomana.
  • Jokaisessa tilanteessa on huolehdittava, että vähintään kahden metrin turvaväli henkilöiden välillä täyttyy.
  • Yhteisiä keskustelurinkejä ei voida järjestää ja ylimääräistä oleskelua tapahtuma-alueella pyritään välttämään.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti kaikissa tilanteissa lukuun ottamatta ajamista kypärä päässä.
  • Ajoneuvot pyritään sijoittamaan varikolle mahdollisimman väljästi, jotta turvavälit toteutuvat.