Sarjaenduroinfo

Seuraava sarjaenduro pöristellään Oriveden Hirsilässä 9.7.2020 klo 18 alkaen. Perille pitäisi löytää osoitteella Kooninnotko 46, Orivesi.

Paikalla on jonkin verran varikkotilaa, mutta yhteiskyytejäkin kannattaa suosia. Koitetaan toteuttaa varikkokaluston väljä sijoittelu.

Kilpailu alkaa klo 18 ja kaikkien tulisi olla paikalla ennen sitä. Kilpailureitti kulkee saapumistien yli ja näin vältettäisiin turhia vaaratilanteita. Poistuessa ei tarvitse odottaa tapahtuman loppumista. Tällöin vaaranpaikka on varmaan jo kaikille tiedossa ja osataan ottaa huomioon. Samalla autokyydillä olevat voivat myös toimia liikenteen ohjaajina. Ajoaikaa kilpailussa on noin klo 20 asti.

Edellisestä johtuen lämmittelykierroksia ei ajeta ennen klo 18. Edellisen kilpailun tapaan kaikille on varattu yksi lämmittely-/tutustumiskierros, jota ei lasketa kilpailun tuloksiin.

Kilpailun ennakkoilmoittautuminen löytyy taas tutusti omalta sivultaan. Ennakkoilmoittautuminen on erittäin suositeltavaa! Muistakaa, ettei se ole kuitenkaan sitova. Rangaistuksia ei jaeta, vaikket pääsisikään paikalle.

Kuljettajakokous toteutetaan tälläkin kertaa kirjallisena. Ajanottoauton läheisyydestä löytyy kirjallisena kilpailua koskeva informaatio. Jokainen osallistuja velvoitetaan tutustumaan kyseiseen sisältöön, kuten myöskin sarjaenduron yleiseen ohjeistukseen.

Muistakaa ilmoittaa ajanottoon, jos keskeytätte kilpailun ennen täyttä kierrosmääräänne.

Ponderien toimintaa koitetaan tarkkailla lämmittelykierrosten aikana. Jos kuitenkin tiedät epäillä tarroissa jotain ongelmia, kannattaa ottaa kontaktia ajanottoon ennen lämmittelykierrosta.

Jos sinulta puuttuu ponderi tai tiedät sen olevan epäkuntoinen, ilmoitappa siitä jo etukäteen niin hoidetaan valmiiksi koodattu tarra ajanottoautolle.

Ville H. 
040 5238963