Koronaohjeistus

Koronarajoitukset ovat kiristyneet joulukuun alussa pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Nämä tiukat rajoitukset ovat voimassa edelleen. Jokaiselta osallistujalta edellytetään erityistä huomiota ja vastuuta kerhomme koronaohjeistuksen noudattamiseen kaikissa tilanteissa. 

  • Sarjaenduroon saa osallistua vain täysin oireettomana.
  • Jokaisessa tilanteessa on huolehdittava, että vähintään kahden metrin turvaväli henkilöiden välillä täyttyy.
  • Yhteisiä "keskustelurinkejä" ei voida järjestää. Kaikissa tilanteissa on huolehdittava, että henkilömäärä ei ylitä Aluehallintoviraston voimassa olevassa päätöksessä asetettua rajoitusta.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikissa tilanteissa lukuun ottamatta ajamista kypärä päässä.
  • Ajoneuvot pyritään sijoittamaan varikolle mahdollisimman väljästi, jotta turvavälit toteutuvat.

Sarjaenduroinfo

Pienen tauon jälkeen kisaillaan taas sarjaenduroa. Tällä kertaa ajetaan Paulaniemen Vaarinpolulla helatorstaina 13.5.2021. Kisavarikko on tutusti kodan kentällä. Perille löytää osoitteella Kakkurintie 2, Ylöjärvi. Itse kisapätkä on 65 tien toisella puolella, siirtyminen polkua pitkin tai nätisti pikkurataa. Huomioikaa vastaantulijat sekä se, ettei kyseessä ole vielä kilpailuosuus, joten ajellaan siivosti.

Kilpailu on tällä kertaa perinteinen MK-kerrallaan enduro. Kilpailu alkaa klo 16. Lämmittelykierrokset ajettava ennen sitä. Ajettava MK-määrä selviää kuljettajakokouksessa. 

Kuljettajakokous toteutetaan jälleen kirjallisessa muodossa ja toimitetaan nähtäväksi kilpailun lähtöalueelle sekä kodalle. Tutustukaa kokousmateriaaliin mahdollisten muutosten varalta.

Kilpailussa ovat mukana luokat Yleinen, Harraste, V50+, Kunto.

Ennakkoilmoittautuminen löytyy omalta sivultaan.

Tulkaa ilmoittamaan ennen kisaa mahdollisista tarraponderimurheista ajanottoon kisan lähtöön. Kilpailun alettua on hankalampaa ehtiä korjailemaan pondereita.

Kangasalan Moottorikerho kustantaa ratamaksun omille jäsenilleen, kaikki muut maksavat ratamaksun normaalisti kodalla olevaan laatikkoon.

Tutustukaa myös sarjaenduron yleiseen ohjeistukseen!

Nykyisen koronatilanteen johdosta tulee ottaa huomioon tämänhetkiset rajoitukset ja ohjeet. Muistetaan myös kahden metrin turvavälit sekä kasvomaskin käyttö. Kuljetuskalusto tulee sijoitella varikolle mahdollisimman väljästi. 

Ville H. 
040 5238963