Sarjaenduroinfo

Sarjaendurot jatkuvat 9.3. Säätilat heikentävät ikävästi ajopaikkojen kuntoa. Mutta onneksi on aina vanha kunnon Hirviaita. Lunta on sen verran, että valitettavasti varikkotila on vielä tavallista suppeampi. Sopu kuitenkin sijaa antaa ja kimppakyyti on aina kivampi. Lähtö-/maalipaikka on ns. normaalilla paikalla eikä siis parkkikentällä Ruutanan suunnassa.

Kilpailutyyppinä perinteinen MK-kerrallaan enduro. MK -määrä ilmoitetaan kirjallisessa kuljettajakokouksessa lähtöpaikalla. Maastokokeita saa ajaa muuten haluamaansa tahtiin, mutta niiden välissä tulee pitää vähintään minuutin tauko ajanoton lukuviiveen vuoksi.

HUOM ja HOX! Lähtöviivalle mahtuu kerrallaan yksi pyörä ja lähtöä jonottamaan toinen. Lähtöä jonottava kuski näkynee myös varikkoparkkikselle tien toiselle puolen, seuraavien olisi parempi odotella lähtövuoroa sillä puolen. Näin ei tukittaisi liikennettä ja maaliintulijoiden poistumista.

Kilpailuaika alkaa klo 11, sitä ennen voi käydä tutustumis-/ lämmittelykierroksilla. Ei lähtöjä tutustumaan kuitenkaan 10:45 jälkeen, että saadaan rata tyhjäksi kilpailuun.

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun löytyy tutusti omalta sivultaan ja sulkeutuu pe 8.3. klo 24. Ennakkoilmoittautuminen helpottaa ja nopeuttaa kisan aloittelua ja on siksi suositeltavaa. Turhasta ilmoittautumisesta ei kuitenkaan rangaista. Mikäli numerosi tai luokkasi on muuttunut tai tarvitset uudet ponderitarrat, niin kannattaa ilmoittautua ennakkoon ja ilmoitella näitä.

Mikäli on tiedossa tarraponderimurheita, niitä hoidetaan kuntoon lähtöpaikalla ennen kisan alkua.

Kilpailussa mukana luokat: Yleinen, Harraste, V50+ ja kunto.

Osallistuminen on maksutonta KaMoKe:n ja SISU-enduron jäsenille. Muille osallistumismaksu 5€, jonka voi maksaa lähtöpaikalla (tasarahalla, ei vaihtokassaa).

Kuljettajakokous on kirjallisena lähtöpaikan vastaisella varikkoparkkiksella.

Jos et ole aiemmin osallistunut KaMoKen sarjaenduroihin, tutustu aiheesta kirjoitettuun ohjeistukseen. Toki muutkin voivat kerrata.

Ajanotto ei voi vastata kuljettajan tulosten saamisesta, mikäli ei kilpailijan numero ole tiedossa. Tämä koskee myös pyörän numerokilpien numeroita. Huolehdi pyörääsi siis näkyvä numero tarraponderien lisäksi.

-Ville/040 523 8963