Sarjaenduroinfo

Seuraava sarjaendurokilpailu ajetaan keskiviikkona 20.2.2019 Enduropuistossa, Ylöjärvellä. Ajo-ohjeena on ajaa tietä 65 (Uusi-Kuruntie) Ylöjärveltä pohjoiseen Kurua kohti. Kauppakeskus ELO:lta noin kolme kilometriä ja Enduropuisto on tien vasemmalla puolella. Varikko kuljetuskalustolle on puistosta hiukan eteenpäin Röhköntiellä (seuraava tienhaara vasemmalle). Varikolta lähtee siirtymäpolku kisan lähtöön. Siirtymä yhtyy lopussa kisaspooriin, joten varokaa spoorissa kulkevaa liikennettä!

Kyseessä on siis pimeä kilpailu ja aloitellaan klo 18:30. Ennakkoilmoittautuminen on avattu ilmoittautumisosioon. Huomatkaa uusi tapa ilmoittautumiseen. Ennakkoon ilmoittautuminen ei ole pakollista vaan ilmoittautua voi myös paikan päällä ennen kuljettajakokousta. Kuljettajakokous pidetään noin 5 minuuttia ennen kilpailun alkua. Ponderitarrojen toimintaa tarkkaillaan lämmittelykierrosten aikana. Mikäli saavut viime tingassa tai epäilet tarrojesi toimivuutta, ota yhteyttä ajanottoon. Tai mikäli tarroja ei ole ollenkaan.

Kilpailu kuuluu KaMoKen sarjaendurokauteen, mutta junior-luokalle ei jaeta sarjapisteitä. Oletuksena, että kaikille junnuille ei liene investoitu tarvittavaa valaistusta. Osallistua toki saa. Muiden luokkien sarjapisteet vain KaMoKen jäsenille.

Kilpailu on KaMoKen ja K-SMPK:n jäsenille. Muidenkin kerhojen jäsenet saavat osallistua, mutta heidän tulee hoitaa Enduropuiston reittimaksu ja ostaa tarvittaessa ponderitarrat (2€/pari).

K-SMPK jäsenet tulkaa mainitsemaan jäsenyytenne kyseiseen kerhoon ajanotolle. Saadaan tuloksiin näkyviin.

-VHa- 040 5238963

Sarjapisteet

Sarjan pisteet jaetaan samoin kuin kaudella 2018. Voittajalle 10 pistettä, toiseksi tulleelle 9 pistettä ja niin edelleen ansaittujen pisteiden laskiessa piste kerrallaan nollaan asti sijoituksen laskiessa.