Tietoa kerhostamme

Kangasalan Moottorikerho (KaMoKe) on Kangasalla toimiva moottorikerho, joka on perustettu vuonna 1966. Toimintamme tavoitteena on saada moottoripyöräilystä kiinnostuneet nuoret ja aikuiset valvotun seuratoiminnan piiriin. Lisäksi tavoitteenamme on tukea harrastus- ja kilpailutoimintaa, järjestää kilpailuja sekä lisätä moottoriurheilun arvostusta. Jäsenemme ovat aktiivisia enduron sekä motocrossin harrastajia ja kilpailuihin osallistuvia.

Toimintaamme kuuluvat muun muassa kesäisin junioreille järjestettävä crossikoulu sekä sarjaendurokausi, jonka osakilpailuja ajetaan noin kerran kuukaudessa. Talvikaudella tarjoamme myös mahdollisuuden kuntoliikuntaan muun muassa lentopallon parissa. 

Tutustumalla kerhomme verkkosivustoon löydät kattavasti tietoa meistä ja toiminnastamme sekä tietoa siitä, miten voit tulla mukaan toimintaamme.

Toimintaamme on helppo tulla mukaan paikan päälle tapahtumiimme tai ottamalla yhteyttä sihteeriimme vaikkapa sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956).

Kerhomme toiminnasta tiedotetaan aktiivisesti näillä verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Seuraathan siis tiedotteluamme, jotta esimerkiksi mikään ajotapahtuma ei jää huomaamatta!