Crossikoulu

KaMoKe järjestää ohjattua crossikoulutoimintaa toukokuusta syyskuuhun keskiviikkoisin kello 18-19 Lentolan motocross-radalla. Kaikki ovat tervetulleita kerhosta riippumatta!

Crossikoulussa on käytössä Nimenhuuto-palvelu. Nimenhuudon kautta voit ilmoittaa osallistumisestasi tuleviin crossikouluihin sekä viestiä muiden crossikoululaisten kanssa. Mikäli tarvitset liittymissalasanan, ole yhteydessä Miskaan.

Lisätiedot

Jouni Hännikäinen (0400 733 917)

Miska Jokinen (sihteeri@kamoke.fi, 040 745 9956)

Lentolan ratainfo

Lentolan rata on tarkoitettu vain junioreille. Radalla voi testata isompaa pyörää remontin jälkeen, mutta varsinaista ajoharjoittelua isommilla ei sallita. Radalla ovat oikeutettuja ajamaan Kangasalan Moottorikerho Ry:n jäsenet. Crossikoulu on keskiviikkoisin kaikille avoin tapahtuma.

Turvallisuus ja säännöt

Turvallisuus on erittäin tärkeä asia crossikoulussa. Crossikoulua varten on laadittu oma turvallisuussuunnitelma, joka on saatavissa pyydettäessä sihteeriltä.

Crossikoulun turvallisuudesta ja ensiavusta vastaa turvallisuuspäällikkö Miska Jokinen.

Suomen Moottoriliiton (SML) urheilu- ja lajisääntöihin kannattaa tutustua, koska sääntöihin sisältyy tärkeää tietoa myös juniorikilpailijoille. Erityisesti lippumerkkejä koskevien sääntöjen osaaminen on tärkeää turvallisen harrastus- ja kilpailutoiminnan varmistamiseksi.