Saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee Kangasalan Moottorikerhon verkkopalvelua (https://www.kamoke.fi) ja se on laadittu 11.4.2021. Saavutettavuusseloste on laadittu vapaaehtoisesti.

Olemme arvioineet verkkopalvelun saavutettavuuden itse. 

Digipalvelun saavutettavuuden tila
Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. 

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin
Verkkopalvelu sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018. Näiden dokumenttien muuttaminen saavutettavaksi ei ole kaikilta osin mahdollista. 

Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty

1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö 
Havaittava: Tekstivastineet 

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Joidenkin verkkopalvelussa julkaistujen kuvien tekstivastineet eli niin sanotut ALT-tekstit puuttuvat.

1.3.1 Informaatio ja suhteet
Havaittava: Lomakkeiden kentät 

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Verkkopalvelussa julkaistujen sähköisten lomakkeiden kentät eivät ole kaikilta osin luettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmien avulla. 

1.4.4 Tekstin koon muuttaminen
Havaittava: Tekstin koko

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Verkkopalvelun tekstin koko ei täytä saavutettavuusvaatimuksia kaikilta osin, koska sen suurentaminen ei ole kaikilta osin mahdollista vaadittuun 200 prosenttiin.

3.3.2 Nimilaput tai ohjeet
Ymmärrettävä: Puutteita lomakkeiden sisällössä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Joissakin verkkopalvelun lomakkeissa käyttäjälle ei anneta riittävää informaatiota lomakkeen täyttämisessä esiintyvien virheiden korjaamiseksi.

Puutteet saavutettavuudessa

Mikäli havaitset verkkopalvelussamme saavutettavuuteen liittyviä puutteita, olethan yhteydessä meihin verkkolomakkeella, sähköpostitse (info@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956). Pyrimme korjaamaan saavutettavuuspuutteet meille lähetetyn palautteen perusteella.

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuutta koskevia puutteita, olethan ensin yhteydessä verkkopalvelun ylläpitäjään eli meihin. Vastaamme yhteydenottoosi 14 vuorokauden kuluessa. 

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et jostakin syystä saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Saavutettavuuden parantaminen

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet verkkopalvelun saavutettavuuden parantamiseen.

Tässä saavutettavuusselosteessa esitetyt puutteet verkkopalvelun saavutettavuudessa pyrimme korjaamaan saavutettavuudessa esiintyvät puutteet vuoden 2021 loppuun mennessä. 

Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuston käyttäjät saavat tukea sihteeriltämme sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956). 

Tämä verkkosivusto on julkaistu 18.5.2018.