Tärkeä tiedote: Kerhon toimintaan muutoksia koronaviruksen vuoksi

13.3.2020

Muutokset kerhomme toimintaan

Kerhon hallitus on päättänyt siirtää vuosikokouksen järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronavirustilanteen vuoksi. Vuosikokouksen uusi ajankohta ilmoitetaan erikseen myöhemmin.

Lisäksi hallitus päätti, että sarjaendurot perutaan toistaiseksi. Aikuisten ja junioreiden jumppavuorot perutaan kokonaan tämän kevään osalta, koska Kangasalan kaupunki on perunut kaikki liikuntasalivuorot 13.5.2020 saakka. 

Crossikoulukauden aloitus siirtyy todennäköisesti ainakin toukokuun puoliväliin ja mahdollisesti jopa myöhempäänkin ajankohtaan. Tämä riippuu viranomaisten asettamien rajoitustoimien kestosta.

Tiedoksi myös, että Saarenmaalle suunniteltu enduroleiri sekä perinteinen Panssari CC -kilpailu ovat peruttuja.

Ajopaikat ovat avoinna normaalien ajoaikojen mukaisesti eivätkä ne ole tämän hetkisen tiedon perusteella mukana valtioneuvoston määräämissä rajoituksissa. Mahdollisissa ajoharjoituksissa on kuitenkin otettava huomioon, että valtioneuvosto on päätöksellään rajannut joukkokokoontumisten määrän korkeintaan kymmeneen henkilöön.

Huomioittehan myös, että Uudenmaan alueelle on asetettu liikkumisrajoituksia eikä Uudenmaan alueelle ole mahdollista mennä ilman perusteltua syytä. Nämä liikkumisrajoitukset ovat tämän hetkisen tiedon mukaan voimassa 19.4.2020 saakka.

Suomen Moottoriliiton ohje harjoitteluun liittyen poikkeusoloissa on julkaistu keskiviikkona 25.3.2020 (PDF-tiedosto).

Suomen Moottoriliiton verkkosivuilla on koottu myös ajatuksia koronaviruksen liittyen muun muassa talouden ja urheilun näkökulmasta.

Tilanteen seuranta ja tiedottaminen

Kerhomme hallituksen päätöksessä ihmisten terveys on asetettu etusijalle ja turhaa riskinottoa pyritään näillä toimilla välttämään.

Valtioneuvosto on yhdessä tasavallan presidentin kanssa todennut, että maassamme vallitsee poikkeusolot maanantaina 16.3.2020. Lisäksi valtioneuvosto on päättänyt ottaa käyttöön valmiuslain, jonka nojalla valtioneuvosto voi antaa kansalaisia koskevia määräyksiä ja rajoituksia. Valmiuslain nojalla annettavat suositukset ja määräykset ovat voimassa ainakin 13.5.2020 saakka.

Kerhon hallitus seuraa tilannetta, viranomaisten antamia ohjeita sekä määräyksiä ja Suomen Moottoriliiton (SML) antamia ohjeistuksia.

Mahdollisista muutoksista ja/tai uusista määräyksistä tiedotetaan kerhon verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. 

Lisätietoa saa tarvittaessa myös sihteeriltä sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956).

Tiedote on päivittyvä. Viimeisin päivitys on tehty 3.4.2020 kello 20:30 (lisätty tietoa crossikoulukauden aloitukseen liittyen).