Kerholaiset menestyivät Järilän Cross Country -kilpailussa

12.10.2020

Cross Countryn kauden päätöskilpailut ajettiin menneenä viikonloppuna Järilässä Kokemäellä. KaMoKelaisia oli tulessa monella rintamalla.

Suomen Cupeissa saatiin menestystä roppakaupalla. Cuppien loppupisteissä mitaleille ylsivät V50-luokassa hopeaa itselleen napannut Sami Ikonen, U20-luokassa pronssia pokkasi itselleen Olli Heikkilä ja Naisten luokassa pronssia itselleen kuittasi Anu Nummela.

Viikonlopun kisalähdöissä Sami otti V50-luokassa molempien päivien voitot suvereeniin tyyliinsä. Ollilla oli lauantaina teknisiä murheita (sijoitus oli 7.), mutta sunnuntaina heltisi U20-luokan 4. sija. Anu oli lauantaina neljäs ja sunnuntaina kolmas. KaMoKe onnittelee tuoreita Cup-mitalisteja!

Kansallisissa luokissa Jerry Kätkytniemi voitti upeasti lauantain nuorten luokan ja Timo Koivula voitti sunnuntaina Classic-luokan.

Järilässä ajettiin sunnuntain päälähdössä myös kerhojoukkuekilpailu, jossa KaMoKelle irtosi hienosti hopeaa  joukkueella, johon kuuluivat Sami Ikonen, Olli Heikkilä ja Jorma Kakko.