Kerholaiset ansaitsivat mitaleja ja menestystä Kärhän Lenkillä Mäntsälässä

25.9.2021

Lauantaina 25.9.2021 kerholaisia oli runsain määrin kilpailemassa mitaleista Mäntsälässä järjestyssä SM-endurokilpailussa, joka tunnetaan myös Kärhän Lenkkinä.

Kerhojoukkuekilpailun osalta Timo Koivula, Sami Ikonen ja Eeli Saari toivat kultamitalin Kangasalle.

V50-luokassa Sami Ikonen voitti myös henkilökohtaisen kultamitalin. Timo Koivula oli samassa luokassa seitsemäs.

SM-kerhojoukkueiden kilpailussa Niklas Laankosken, Kosti Kirjavaisen sekä Kimmo Julkun muodostama joukkue saavutti lopputuloksissa 8. sijan.

A2- ja SME2-luokissa Niklas Laankoski nappasi pronssimitalin ja Kosti Kirjavainenkin oli upeasti kuudes. A-luokan kokonaistuloksissa Niklas Laankoski sijoittui kymmenenneksi. Kosti Kirjavainen oli kokonaistuloksissa sijalla 14.

B3-luokassa Kimmo Julku ajoi puolestaan 19. sijalle.

C2-luokassa Jukka Gren taisteli itsensä sijalle 9. Samassa luokassa kerhoa edusti myös Jere Katajisto sijoittuen tuloksissa sijalle 26.

C3-luokassa kerhoa edustanut Hannu Ojala nappasi itselleen 8. sijan.

Naisissa kerhoa edustanut Milja Käpynen oli lopputuloksissa 6. sijalla.

Kärhän Lenkin täydelliset tulokset löytyvät Kalkun verkkosivuilta. Lopulliset enduron SM-sarjan tulokset julkaistaan viikolla 39, kun ne saadaan päivitettyä Motti-palveluun.

Kangasalan Moottorikerho onnittelee menestyneitä kerholaisiaan!