Junioritoiminnan kesä 2021 koostuu crossikouluista sekä pyörän huoltokoulutuksista!

25.5.2021

Junioritoiminnan kesäkauden 2021 toimintaa on jouduttu suunnittelemaan aiemmista kesäkausista poikkeavalla tavalla, kun viime vuoden lopulla jouduimme luopumaan pitkään palvelleesta Lentolan miniradastamme. Junioritoimintaa on kuitenkin tarjolla jokaiselle viikolle kesäkuun alusta lähtien aina syyskuun loppuun saakka, vaikka muutoksia onkin jouduttu tekemään. Kouluttajana toimii aiempaan tapaan Jouni Hännikäinen ja turvallisuusasioista vastaa Miska Jokinen.

Kesäkauden toimintakalenteri on julkaistu crossikoulun käytössä olevassa Nimenhuuto-palvelussa. Joidenkin tapahtumien kohdalta puuttuu vielä tarkempi tapahtumapaikka, mutta se päivitetään Nimenhuutoon ennen tapahtumaa, kun paikkaan liittyvät asiat varmistuvat. Mikäli ette ole vielä rekisteröityneet Nimenhuutoon tai kirjautumisen kanssa on ongelmia, olkaa yhteydessä sihteeriin sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi).

Kesäkausi aloitetaan keskiviikkona 2.6.2021 kello 18:00 yleisellä infolla kesäkauden toiminnasta sekä pyörän huoltokoulutuksella. Tapahtumapaikasta julkaistaan vielä erillinen tiedote myöhemmin.

Uutena asiana tänä kesänä startataan oma junioreiden sisäinen kilpailusarja, joka sisältää neljä osakilpailua! Tämä kilpailusarja toteutetaan aikuisten sarjaenduroita vastaavana osakilpailuiden sarjana. Osakilpailut järjestetään keskiviikkoiltoina (23.6.2021, 14.7.2021, 18.8.2021, 15.9.2021), mutta paikat ja tarkemmat ajat ilmoitetaan lähempänä kyseistä osakilpailua. Kilpailusarjan ohjeet julkaistaan kerhomme verkkosivuilla viikon 21 kuluessa, joten seuraathan tiedotteluamme!

Lisätietoa junioritoimintaan liittyvistä asioista saa sihteeriltä joko puhelimitse (040 745 9956) tai sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi). Huomioithan, että työaikanani (klo 8-16) en pysty vastaamaan puhelimeen!