Infoa kilpailuihin ilmoittautumisesta Motti-järjestelmässä

3.5.2019

Olen saanut joitakin kyselyitä kilpailuihin ilmoittautumiseen liittyen Motti-järjestelmän kautta. Useimmat kysymykset ovat koskeneet huollettavan ilmoittamista kilpailuun, mutta tässä ohjeessa on myös yleisesti ohjeita Motin kautta ilmoittautumiseen.

Motti vaatii kirjautumisen, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Kirjautuminen Mottiin tapahtuu Motin jäsentietoihin syötetyllä sähköpostiosoitteella, joka aktivoidaan ensimmäisellä käyttökerralla. Sähköpostiosoitetta ei voi itse valita vaan sen tulee olla sama, jonka sihteeri on syöttänyt jäsentietoja Mottiin syöttäessään. Pääsääntöisesti Motin jäsentietoihin merkitty sähköpostiosoite on sama kuin kerhon jäsensivuille kirjauduttaessa.

Huom! Jotta esimerkiksi huollettavan voi ilmoittaa kilpailuun, tulee hänelläkin olla sähköpostiosoite kirjautumista varten. Sähköpostiosoite ei voi olla sama kuin huoltajalla.

Jos kirjautumisessa tulee ongelmia, olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen (sihteeri@kamoke.fi tai 040 745 9956), niin selvitetään mistä ongelma johtuu.

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Jäsen-valikon Tapahtumat-linkin kautta. Valitse listalta kilpailu, johon haluat ilmoittautua ja klikkaa Ilmoittautuminen-sarakkeessa olevaa nuolipainiketta. Valitse oma luokkasi ja jatka ilmoittautumista. Järjestelmä löytää automaattisesti henkilö- ja osoitetietosi sekä tiedon lisenssistäsi järjestelmästä, mutta joka tapauksessa on syytä tarkistaa, että tiedot ovat oikein!

Muistathan, että harrastelisenssi ei ole voimassa kilpailutoiminnassa!