Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi tältä sivulta, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.

Miten voin liittyä KaMoKen jäseneksi?

KaMoKen jäseneksi voit liittyä kerhomme sivuilla. Täytä sivuillamme jäsenanomuslomake ja maksa sekä liittymis- että jäsenmaksu kerhomme tilille. Liitämme sinut kerhomme jäseneksi, kun jäsenanomus on lähetetty ja maksusuoritus näkyy kerhomme tilillä.

Milloin saan jäsenkorttini?

Jäsenkortteja emme enää lähetä. Mikäli sinun tarvitsee todistaa jäsenyytesi esimerkiksi kilpailun yhteydessä, voit osoittaa voimassa olevan jäsenyyden Motti-järjestelmän kautta. Tarvittaessa sihteeriltä saa myös erillisen kirjallisen todistuksen jäsenyyden voimassaolosta.

Voinko saada jäsenyystodistuksen kilpailua varten?

Kyllä voit. Voit lähettää pyynnön jäsenyystodistuksesta sähköisellä lomakkeella. Otathan huomioon, että pyynnön käsittelyaika voi olla kaksi (2) viikkoa. Edellisenä päivänä lähetettyä pyyntöä ei valitettavasti ehditä käsittelemään.

Milloin lasku jäsenmaksusta saapuu?

Emme lähetä enää laskuja jäsenmaksuista. Jokaisella jäsenellä on velvollisuus maksaa jäsenmaksu vuosittain kerhomme tilille. Lisätietoa jäsenmaksuihin liittyen löydät sihteerin palstalta.

Miten pääsen ajamaan KaMoKen ajopaikoille?

Kerhomme ajopaikat ovat tarkoitettu vain kerhomme jäsenille, joten pääset ajamaan reiteillemme liittymällä kerhomme jäseneksi. Erillisiä rata- tai ajopaikkamaksuja emme kerää vaan maksamalla kerhomme jäsenmaksun olet oikeutettu ajamaan kerhomme ajopaikoilla aukioloaikojen mukaisesti.

Mitkä ovat ajopaikkojen aukioloajat?

Ajopaikkojen aukioloajat ovat nähtävillä jäsensivuilla sekä ajopaikoilla. Mahdollisista poikkeuksista ajoajoissa tiedotetaan kerhomme verkkosivuilla. Ajopaikat ovat vain Kangasalan Moottorikerhon jäsenille.

Yhteystietoni ovat muuttuneet. Miten toimin?

Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, voit päivittää muuttuneet yhteystietosi kerhomme jäsenrekisteriin itse, jos sähköpostiosoitteesi löytyy jäsenrekisteristämme. Kirjautuminen tapahtuu sivuston vasemmassa alakulmassa olevaa ©-merkkiä klikkaamalla.

Ellet ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta jäsenrekisteriimme tai kirjautuminen ei onnistu, ota yhteyttä sihteeriin esimerkiksi sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi). Ilmoita viestissäsi yhteystiedot, jotka ovat muuttuneet.

Miten henkilötietojani käsitellään?

Olemme kertoneet laajasti tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä asioistamme tietosuojaselosteessamme sekä erillisessä tietosuojakäytänteitä koskevassa dokumentissa. Voit tutustua näihin asiakirjoihin verkkosivuillamme. Lisätietoja saa tarvittaessa sihteeriltä.

Onko KaMoKella junioritoimintaa? Jos on, millaista?

KaMoKe järjestää junioreille crossikoulua. Crossikoulu järjestetään toukokuun alusta syyskuun loppuun asti Lentolan motocross-radalla keskiviikkoiltaisin kello 18 alkaen.

Kesäisin KaMoKe on mukana järjestämässä myös Pirkanmaan muiden moottorikerhojen kanssa yhteistä crossikoulua. Nämä crossikoulut järjestetään erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

Haluaisin lisätietoja KaMoKen toiminnasta. Keneen voit olla yhteydessä?

Voit olla yhteydessä sihteeriimme (Miska Jokinen). Hänet tavoittaa sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956) soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta.