Medialle

Panssari CC -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo kymmenennen kerran Parolannummella lauantaina 27.4.2019. Kilpailumme on Cross Countryn SM-kauden avauskilpailu.

Median edustajat eivät tarvitse erillisiä kulkupasseja tai akkreditoitumista paikan päällä vaan he voivat saapua suoraan kilpailupaikalle (Parolannummentie 298, Hattula).

Lisätietoja medialle antaa kilpailun sihteeri Miska Jokinen sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956).

Kilpailuinfo

Median edustajat voivat hyödyntää tiedotteissaan sekä uutisissaan kilpailun järjestäjän laatimaa kilpailija- ja yleisöinfoa, joka on koottu tälle kilpailusivustolle. Lisäksi kilpailun järjestäjän julkaisemat ja medioille lähettämät tiedotteet löytyvät kaikkien medioiden käytettäväksi tältä sivulta.

Kilpailun käsiohjelma on saatavissa kilpailupaikalla. Sähköisessä muodossa käsiohjelma on saatavissa jo aiemmin kilpailuviikolla.

Valokuvaaminen ja videointi

Kilpailutapahtuman valokuvaaminen ja videointi on sallittua. Kilpailu järjestetään Puolustusvoimien alueella, jonka vuoksi miehittämättömien ilma-alusten (dronejen) käyttö on kilpailun aikana ehdottomasti kielletty.

Mediatiedotteet

Mediatiedote 1 (julkaistu 24.3.2019)
Mediatiedote 2 (julkaistu 3.4.2019)
Mediatiedote 3 (julkaistu 10.4.2019)
Mediatiedote 4 (julkaistu 19.4.2019)