Koronaohjeistus

Koronavirustilanteen johdosta olemme joutuneet tekemään muutoksia kerhomme tavanomaiseen toimintaan. Tällä sivulla julkaistun kerhon oman ohjeistuksen lisäksi noudatamme viranomaisten, Suomen Moottoriliiton (SML) sekä Kangasalan kaupungin antamia ohjeita, joiden avulla ehkäistään koronavirustartuntojen leviämistä.

Viranomaisten antamat ohjeet ja määräykset muun muassa kokoontumisiin liittyvistä rajoituksista saattavat muuttua nopeastikin, joten on tärkeää seurata tämän ohjeistuksen lisäksi myös viranomaisten antamia tiedotteita sekä ohjeita aktiivisesti.

Ohjeet on jaettu tällä sivulla oleviin yleisiin ohjeisiin sekä alla olevien linkkien kautta löytyviin harjoitus- ja kilpailutoimintaa koskeviin ohjeisiin. Ohjeistus on viimeksi päivitetty 1.6.2021.

Koronavirustartuntaepäily

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, älä osallistu toimintaamme. Olethan yhteydessä myös oman kotikuntasi terveydenhuoltoon, työterveyshuoltoon tai Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) ympäri vuorokauden päivystävään koronaneuvontanumeroon (03 311 65333).

Mikäli olet osallistunut kahden (2) viikon sisällä koronavirustartunnan toteamisesta kerhomme toimintaan, ilmoitathan siitä terveydenhuollon henkilöstölle, jotta voimme tarvittaessa auttaa altistuneiden jäljityksessä.

Suosittelemme lataamaan myös ilmaisen Koronavilkku-sovelluksen älypuhelimeen.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi. #5valttia

Lisätietoa koronavirukseen liittyen

Lisätietoa koronavirustilanteeseen ja toimintaohjeistukseen liittyen saa tarvittaessa kerhomme sihteeriltä sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956). Myös viranomaisten mahdolliset yhteydenotot pyydetään osoittamaan edellä mainittujen yhteystietojen kautta.

Tämä ohjeistus on laadittu käyttäen apuna viranomaisten, Olympiakomitean, Aluehallintoviraston, Suomen Moottoriliiton sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Opetus- ja kulttuuriministeriöiden ohjeita.